trimmen

Trimmen

Op zaterdagen kunt u bij Dierenkliniek Westerpark uw geliefde viervoeter laten trimmen door een professionele hondentrimmer. Op andere dagen kunt u een afspraak te maken aan huis in Muidenberg. Haal- en brengservice is mogelijk.

Even voorstellen:

Mijn naam is Gideon. Sommigen van u kennen mij nog wel uit een ver verleden als assistent in opleiding bij Dierenkliniek Westerpark. Al geruime tijd ben ik werkzaam in de (huis) dierenbranche op zowel het commerciƫle vlak, als op het medische vlak. Mijn liefde en passie voor honden, brachten me er vier jaar geleden toe om hondentrimmer te worden. Dat is ook een beetje noodzaak. Omdat ik met mijn eigen honden tentoonstellingen bezoek, wil ik dat die er tip top uit zien.

Ik vind het heel belangrijk dat een hond zich lekker voelt bij mij. Vanuit mijn langdurige training als hondentrainer, weet ik dat een hond zich begrepen moet voelen. Een goede indruk bij uw dier achterlaten brengt veel positief gedrag met zich mee voor de volgende keer.

U kunt bij mij terecht met ieder vachttype en voor al uw vragen over vachtverzorging.

Ik werk volgens een vast uurtarief, d.w.z. dat ik geen onderscheid maak tussen kleine en grote honden maar van te voren samen met u de werkzaamheden doorneem en een tijdsduur met u afspreek die ik denk nodig te hebben. Dit houdt dus simpelweg in dat een goed onderhouden hond sneller klaar is dan een hond die wat meer werk met zich meebrengt.

Ik reken 25,- euro per uur en streef er natuurlijk naar mijn tarieven voor u zo betaalbaar mogelijk te houden.

Voor het maken van een afspraak of voor vragen kunt u mij telefonisch bereiken op 06-54621593 of een afspraak maken aan de balie.

Gideon